Thursday 31 July 2008

Homeward Bound

Tentor färdiga! Lämnade in sista uppsatsen igår (efter att Tomoya - japansk vän och KLIPPA - gick igenom och petade i språket i tre timmar och gjorde den inlämningsbar). Sméagol is FREEEEEeeee! Och därmed strax på väg hemåt.
Håller på och packar för fullt. Fast, satte igång en maskin tvätt alldeles nyss (för min planering är made of awesome) och måste vänta en del på den nu innan jag kan packa vidare. Således? Blogg!

Var ute och firade sommarlovets början med att gå och se nya Hayao Miyazaki-filmen Gake no Ue no Ponyo, väldigt söt och väldigt bra, faktiskt. Han kan, den där Hayao. Och musiken! Vi behöver en svensk Studio Ghibli, fett.

Och efter film så gjorde vi detta: 

(I ordning från vänster till höger: Lisa, Tomoya, Daan och Mawo.)
Makes sense? Kanske för Liten Bror och Mor? Ja, vi geocachade! I Japan. Och det var stor succé. Jag trodde de flesta bara hängde med för att göra mig glad, men inte alls. Trots att vi sprang på både kackerlackor och enorma sovande cikador var det helt lyckat och vi hittade cachen rätt enkelt efter att jag med jämna mellanrum gav fler och mer specifika ledtrådar och vi närmade oss 'where x marks the spot'. 
Okej, snabb blogg-paus över, ska fortsätta nu med alla ansvarsfulla saker som behöver göras. Plus, har holländskt pirat-finfrämmande som ska försöka se till att jag verkligen packar och inte bara skjuter upp det, så kanske också ska vara social. Vi ses imorgon kväll!

1 comment:

Daan said...

Jajamän! När det bära sig kunna vi också i Europa en piraterskatt (geocache) uppgräva, tänkte jag mig -- så att min äventyr-kvot inte ska falla när jag återkomma ;) Yearrrrg

Daan