Sunday 2 November 2008

What's the story Morning Glory?

Jag kan inte riktigt förstå att oktober är över. Det betyder att det var två månader sedan jag var i Sverige. Att två månader till av min (vad som nu känns som alldeles för korta) vistelse i Japan är förbi.

I våras och somras var det som om dagar, veckor och månader stadigt staplades på varandra och bildade den tid jag hade tillbringat här, men nu känns det som om dagar, timmar, minuter, sekunder istället dras ifrån tiden som är kvar.

Hermione, jag vill ha din Time-turner! Nu!

In other news:

Nygammalt intresseområde: Afrika.

OCH.


Halloween FTW.

3 comments:

Anonymous said...

Ni ser jättesnygga ut, båda två... och ni har ganska lång tid kvar ändå där, så "pas de problèmes", pas encore. Och vackra vyer igen! Vi hoppas kunna använda "ögat" igen näata måndag men jag sms-ar till dess. Puss och puss igen! Mamma

Anonymous said...

Antingen hade jag en mycket distinkt illusion, eller så var jag nyss skrämmade nära att bli mördad. Men jag tippar (nästan) på det tidigare: har inte tränat på 2 veckor.

Fett fina bilder - jag gillar rådjuren som är tama som duvor! Tänk vad käk om det blir krig. Ingen effort alls.. Inte mycket skriverier här på senaste, men jag anar ju varför... (hu-hu)

När ska vi skypa, bitch? ;] Du är aldrig online..

Anonymous said...

Grattis Katarina!
pa