Sunday 8 February 2009

No rest for the wicked

Aight, så jag har tillbringat min tid sedan onsdagens sista tenta (Engelsk modernhistoria, så jag fick en plötslig allmänbildningsboost där i tisdags kväll) i sällskap av Lisa, Gilmore Girls, mina böcker, the Swedish Crew (nytt gäng svenskar som vi har snärjt), och rödvin. Jag har lyckats städa, diska, tvätta, yoga, och ta långa, efterlängtade bad. Jag har svurit över hur långt mitt hår har blivit, men jag har inte lyckats klippa mig än. Jag har också ibland öppnat mail-programmet, ryggat tillbaka vid åsynen av alla miljarder mail som behöver svaras på, och sedan raskt klickat på x-knappen, och återgått till Stars Hollow istället. Heh.

Jag har också tillbringat rätt mycket tid med att ströva. Längs med floden. Med cykeln till och från Starbucks. För det har varit fantastiskt väder här. 10-12 grader och helt klart vårvibbar.
Vårt lägenhetskomplex i vårsol, till exempel!


Eller kvällssol vid Kamogawa-floden. Inte så pjåkigt.

Och nu ska jag och Lisa iväg till Tokyo inom några timmar. Måste förbi och säga hej till min stipendiefond en sista gång innan jag åker och ska då också passa på att hälsa på lite svenskar och andra småa och goda som befinner sig i området. Så, jag förblir incommunicado ett tag till. Men jag har det ändå rätt bra, nu när tentorna är förbi. Jag och Lisa förundrades lite över att vi inte har behövt sätta en fot på biblioteket på flera dagar nu. Åh, vilken lyx, liksom.

1 comment:

Unknown said...

Ett leende formades på mina läppar som jag läste.
Hon ser ut att ta väl hand om sig. Det känns skönt att läsa om.
Åh, visst är det vackert med vår. :)
Zsötem, Pen!