Wednesday 30 April 2008

Okej, jag var så illa tvungen - uppmuntrad av Mamma Lisa - att bekänna mig besegrad av den ihärdiga hostan igår natt och strunta i fotbollen. 

Jag kan höra hur världen kollektivt kippar efter andan, och tro mig, jag var lite förvånad själv, men jag känner mig faktiskt bättre idag, så det var nog det enda rätta. Dessutom förlorade vi, i förlängningen, så jag hade antagligen bara blivit frustrerad av att se matchen. Och Jessica (bless her soul) höll mig uppdaterad medan matchen pågick. Cheers, mate!

Annars tänkte jag egentligen bara uppdatera väldigt snabbt med lite saker som jag glömde igår:

Jag har ordnat med mobiltelefon. (Vissa har redan upptäckt detta, skulle jag gissa, men för er andra är det nog nytt.) Så jag är numer tillgänglig även offline. Även om jag kanske inte kommer använda den massor, för kostar pengar. Men sms kan jag skicka och ta emot. Så, YA-YA, som vi Hobos säger. 
Telefonnummer : +81 90 9168 8541

Man kan även maila mig direkt på mobilen på linnea(snabel-a)softbank.ne.jp (för japanerna kör mobil-mail mycket mer än sms) och jag kan teoretiskt maila från mobilen. Jag måste dock säga att jag föredrar dator-mail. Om det inte är något akut. För det är djävulskt krångel med att skriva icke-japanska mail från mobilen. Bara så alla vet.

Jag har en adress också. Jag har suttit på den i nästan en månad nu och tänkte att det kanske vore dags att lägga upp den här också. Heh. Nå, här kommer den i alla fall: 

Shugakuin Internation House #319, Kyoto University 
1 Icchoda-cho, Yamabana, Sakyo-ku
Kyoto 606-8007
Japan

(Post uppskattas alltid. *hint-smidig-som-en-ångvält-hint*)

Och så en sista sak, mest för älskade mor min: Jag har fått fräknar! Så någonstans är det vår. :)

2 comments:

Anonymous said...

Dottern, Min! Kan du tänka dig att det är vår i Stockholm? Så dina fräknar ljuger inte nu heller. Bara så att du vet. Jag tog en modig promenad idag och bara höll på att kippa efter andan - så vackert det är i "Lillafüred"... Annars organiserade jag en "andlig fortbildningsdag" för mig, det är min lediga dag idag, och förlorat mig helt i Andens anatomi av Caroline Myss. Hennes uppfattning av olika religioner, dess förrädiska roll ibland i våra liv, du skulle gilla det, tror jag. Idag har jag tänk mycket på dig, hela dagen. Hoppas att du får snart ditt paket. Och jag postade din deklaration... Ja, i Sverige deklarerar vi nu. Puss

Anonymous said...

Las din mail och svara snabbt!
Ett lila paradis vantar runt hornet..